Tandartspraktijk Elders wordt Tandartspraktijk De Schutse

Een nieuwe naam voor al uw tandheelkundige zorg

Waarom een nieuwe naam?

Wat in 2000 gestart is als een eenmans-tandartspraktijk, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een praktijk waar we alle facetten van de tandheelkunde beoefenen. Sinds 2015 heeft tandarts Merel van Rossum het team versterkt. We werken nu met twee tandartsen, twee mondhygiënisten (Suzanne Mekers en Jeanette van Baal-Euser) en zes (preventie-) assistentes. Eén compleet team: alles onder één dak.

In 2021 heeft dat geleid tot een vorming van een maatschap tussen de beide tandartsen… én tot een nieuwe naam. De tandartspraktijk is sinds 2004 gevestigd aan de Kerspelweg. Dit gebouw deed in de negentiger jaren dienst als kleuterschool en heette ‘De Schutse’. Merel en Christel hebben deze naam nu in ere hersteld.

Wat verandert er voor u?

Er verandert (n)iets! De patiënten van Merel blijven bij Merel en de patiënten van Christel blijven bij Christel. Wel kan het zijn dat bij afwezigheid van de eigen tandarts, de andere de behandeling overneemt. Zo kan de zorg voor al onze patiënten vijf dagen per week gewaarborgd blijven.

Wat doen wij?

Tandartspraktijk De Schutse is een echte familiepraktijk voor jong en oud. Wij bieden u goede zorg en de juiste adviezen voor uw mond en gebit. Aan preventie besteden we veel aandacht en we zien iedere patiënt dan ook graag terug voor periodieke controles. Met een persoonlijke benadering – en in goed overleg – bepalen we welke behandeling voor u het beste is. Voor kinderen nemen we de tijd, gebruiken begrijpelijke taal en zetten we vooral in op preventie. Voorkomen van gaatjes is beter dan genezen.

Met vriendelijke groet,
Christel Elders & Merel van Rossum

Scroll naar boven