Betaalinformatie

Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Tarieven 2024

De tandartstarieven 2023 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).  Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De tarievenlijst geldt van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Niet geheel tevreden?

Tandartspraktijk De Schutse doet er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Wij horen dan ook graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is voor ons heel waardevol. We kunnen daarmee onze zorg en service verbeteren.  Geef uw suggestie, compliment of klacht dus altijd aan ons door!

Onze Coronaregels

Wij nemen alle essentiële maatregelen om uw tandartsbezoek veilig volgens de richtlijnen te laten verlopen. Voelt u zich er echter niet prettig bij, dan vragen wij u zo spoedig mogelijk uw afspraak te annuleren. Dit doet u (bij voorkeur) per mail: info@tandartspraktijkdeschutse.nl

Scroll naar boven